現在のページ 大田区ホームページ の中の 蒲田地域 の中の 六郷特別出張所(六郷地域力推進センター内) の中の お知らせ・イベント情報 の中の For Those Coming From Overseas, Let's Go to Events in Rokugo! <外国人の方へ まちのイベントに参加しませんか> のページです。

六郷特別出張所

更新日:2018年12月5日

For Those Coming From Overseas, Let's Go to Events in Rokugo!Everyone is Welcome!

If you are interested in coming to our events, please sign up using the form below and send a FAX to Rokugo Branch Office.
We will send you information about upcoming events in your community!
<外国人の方で、六郷地域で開催されるイベント案内を希望する場合は、「イベント参加申込書」を記入の上、六郷特別出張所へFAXでお送りください。>

Main events in Rokugo
<六郷地区の町会・自治会の主なイベント>
Traditional Japanese Festivals、Rice Cake Pounding、Emergency Drills etc.
<お祭り、餅つき、防災訓練など>

Your personal details will only be used to send information of events and will not be used for any other purpose.
 <ご記入いただいた内容は、イベントをご連絡するためのみに使用し、他の目的には使用しません。>

お問い合わせ Contact

2丁目44番11号 Naka-Rokugo,Ota City
TEL:03-3732-4885